август 30, 2019

Проекција на филмот Pay it forward

Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Кочани на ден 30.08.2019 година во просториите на ЈОУ Библиотека “Искра” во Кочани организираше проекција на филмот Pay it forward во рамки на насоките добиени од страна на ПХВ канцеларијата.

На проекцијата присуствуваа младниците од ЦКА-ПХВ циклусот за 2019 година како и волонтери од Клубот на млади при Црвен крст Кочани.

По завршувањето на филмот се отвори дискусија за содржината на филмот , за пораката која преку филмот се пренесе на волонтерите како и нивното размислување за истиот и мотивација.

< врати се назад