Контакт

Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Кочани
Адреса: Ул”Гоце Делчев” 7А 2300 Кочани, Република Македонија
Телефон: +389 33 271-015
E-маил: kocani@redcross.org.mk

www.crvenkrst-kocani.org.mk

Facebook: Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Кочани 

Instagram crvenkrstkocani 

    Вашето име (задолжително)
    Вашата Email адреса (задолжително)
    Предмет
    Вашата Порака (задолжително)

    captcha