ноември 28, 2019

Ноемвриска крводарителска акција во Црвен крст Кочани

Во организација на Црвен крст на Република Македонија- Општинска организација Кочани, а со поддршка на Институтот за трансфузиона медицина Штип , денес во просториите на Црвен крст Кочани се спроведе редовна крводарителска акција наменета за граѓанството.

 

На акцијата се собраа 42 единици крв.

 

< врати се назад